perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kesä on saapunut!

Kesäkuun saavuttua Seilin kesäsesonki on pyörähtänyt käyntiin helteisissä merkeissä. Seilin museokirkko on jälleen herännyt talvihorroksesta ja karistanut hämähäkinseitit nurkistaan ollen nyt valmis vastaanottamaan vierailijoita. Kirkko avasi ovensa ensimmäistä kertaa kuluneen viikon keskiviikkona ja nyt sillä on edessään ensimmäinen viikonloppuaukiolo.

Lisäksi vierasvenelaiturin kupeessa sijaitseva Pro Seili-Själö ry:n ylläpitämä kesäkioski aukeaa ensimmäistä kertaa tänä viikonloppuna ja tarjoaa makeannälkäisille kahvia, pullaa ja jäätelöä. Kioski on juhannukseen asti auki viikonloppuisin ja sen jälkeen viikoittain keskiviikosta sunnuntaihin. Tarkemmat aukioloajat löytyvät täältä.

Ahkerat maisemanhoitajamme eli lampaat ja lehmät ovat myös saapuneet saarelle. Kirkkoniemellä rehevän kasvillisuuden joukossa köpöttelevät lampaat ovat toki mahdottoman herttaisia, mutta koska ne ovat luonnonlaitumella, on niille kiellettyä syöttää ylimääräisiä herkkuja. Apila ei lammasta pahenna, mutta pulla saattaa saada sen mahan sekaisin.


Sommaren är här och Själö museikyrkan har öppnat sin dörr förra onsdagen. Sommarkiosken som ligger bredvid kyrkobryggan är också öppen under veckoslutet för första gången den här sommaren.

The Museum Church of Seili has opened its doors and is ready to receive visitors. Also Seili's Summer Kiosk will be open for the first time in the upcoming weekend.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kun sain vierailla saarella tänään. Tässä juttua saaresta; http://matkallalahelletaikauas.blogspot.fi/2016/06/seili-surullisten-saari.html

    VastaaPoista